STAR ART

Patríte medzi náročných divákov, ktorých do kina prilákajú iba skutočne kvalitné filmové snímky? Neláka Vás sledovanie akčných blockbusterov, fantasy filmov či iných klasických žánrov, ktoré v dnešnej dobe vykúkajú z každej kinosály?

Tak práve pre Vás sme si pripravili náš špeciálny filmový  ⭐️STAR ART⭐

Vďaka tomuto konceptu si v našom kine budete môcť každú stredu vybrať z ponuky filmov, ktoré sa svojim charakterom odkláňajú od klasického filmového stereotypu a svojim zaujímavým obsahom potešia filmovú dušu aj toho najnáročnejšieho diváka. Skvelou správou je aj bezkonkurenčne nízka cena, keďže tento filmový zážitok je dostupný už od 6,50 €. Tešíme sa na Vás vo Vašom Kino STAR Prešov v Eperia shoping mall.

Aktuálna ⭐️STAR ART ⭐ ponuka 

 

 

Viac info

Manželia Stodolovci ⭐STAR ART⭐

Jaroslav a Dana sú mladý pár, ktorý žije v pokojnej dedine, kde sa všetci obyvatelia dobre poznajú. Keďže vidia ľahko zarobené peniaze, rozhodnú sa okradnúť svojho osamelého starého suseda, ktorého Jaroslav pritom zabije. Na ich prekvapenie polícia takmer automaticky akceptuje násilnú smrť dôchodcu ako nehodu a o prípad sa ďalej nezaujíma. To vedie Stodolovcov k presvedčeniu, že starší ľudia sú ľahkou obeťou nielen drobných krádeží, ale aj vrážd. Už niet cesty späť, Dana si obľúbila moc nad svojimi obeťami a zvláštny dobrodružný pocit víťazstva nad políciou. Jaroslav sa ocitne na križovatke, kde má šancu od Dany odísť, ale nepodarí sa mu to a musí čeliť následkom svojich i jej zločinov. Brutálne vraždy úzko súviseli s ich vzťahom, obrazom závislosti a vzájomnej manipulácie, z ktorej ani jeden z nich nemohol vyjsť ako víťaz.

Násilie
Sex
Zobraziť viac

2D OR 15
2DOR

3. 4. streda