O KINE


Pod značkou KINO STAR boli na našom kinotrhu prevádzkované multikiná už niekoľko rokov. Teraz, po Zvolene a Lučenci, prichádza táto inovatívna značka aj do Prešova.

A to dokonca vo svojej najväčšej verzii.

V multikine nájdete 5 kinosál, vybavených pohodlným sedením (v zadných radoch nebudú chýbať dvojsedadlá - tzv. love seats). U nás nad miestom v prvom rade nebudete krútiť nosom. Vieme, že zo sedadiel v "šoférskom" rade sa nepozerá práve najideálnejšie, preto sme v našich kinosálach do prvých radov umiestnili namiesto sedadiel špeciálne lehátka, ktoré sú mimoriadne pohodlné a sledovanie filmu z nich je úplne iným zážitkom (možno pre niekoho aj lepším než z klasického sedadla).

Filmy vám v našom multikine budeme premietať na tej najnovšej obrazovej a zvukovej technológii, ktorá zahŕňa aj laserové projektory, veľké plátna, 4K obraz, zvukový systém Dolby Atmos a samozrejme aj možnosť 3D projekcií.

Všetky naše priestory sú, samozrejme, klimatizované.

Špecifikom prešovského KINA STAR je samostatná kinosála "Golden Class" - nadštandardne pohodlné sedadlá, exkluzívne priestory pre menší počet divákov a hlavne občerstvenie už v cene vstupenky.

Čo už by to bolo za multikino, keby v ňom chýbali bufety s obľúbeným sortimentom ako popcorn a nachos, bez ktorého si dnes už kino ani nevieme predstaviť.

Kúpa vstupenky, samozrejme, aj cez internet alebo špeciálnu aplikáciu a hlavne vstupenky nemusíte tlačiť, ale ich mať jednoducho v mobile a preukázať sa nimi pri vstupe do kinosály.

Fotogaléria

Nájdi svoj film