GOLDEN CLASS

Čo je GOLDEN CLASS?

GOLDEN CLASS je špeciálna kinosála v KINE STAR Prešov, ktorej kapacita je obmedzená na menší počet divákov a ktorá sa vyznačuje nadštandardným vybavením svojho vnútorného priestoru. Sedadlá v tejto kinosále sú takmer luxusné a mimoriadne pohodlné - dokonca aj s taburetkami pod nohy. Súčasťou sedadiel sú rozšírené stolíky, na ktoré sa dá pohodlne umiestniť občerstvenie.

Vstupné do GOLDEN CLASS je vyššie než bežné, no po vstupe do vnútorného priestoru tohto konceptu je divákom k dipozícii pult s občerstvením, ktoré majú už v cene vstupenky a môžu si tak užívať okrem vyššieho komfortu kinosály aj bežnú ponuku našich bufetov (popcorn, nachos, nápoje) bez toho, aby za ňu platili naviac. Jedinou podmienkou je, že divák nesmie občerstvenie z priestoru GOLDEN CLASS vynášať.

Filmy, ktoré sa premietajú práve v tejto špeciálnej časti nášho multikina nájdete v našom programe označené slovom GOLDEN CLASS pred názvom filmu.

 

 

1.    Vstupenku do Golden Class je možné zakúpiť výhradne spolu s  Doplnkovou službou Golden Class (občerstvenie pre diváka v bufete sály Golden Class, ktorý je umiestnený v predsálí). Rovnako, Doplnkovú službu Golden Class  je možné zakúpiť výhradne so vstupenkou do Golden Class.

2.    Doplnkovú službu Golden Class je možné využiť výhradne so vstupenkou na predstavenie Golden Class, a to v čase premietania konkrétneho predstavenia, na ktoré je vstupenka zakúpená.

 

Fotogaléria

Nájdi svoj film